Jeunesse 2Jeunesse este prima companie din lume care a creat o tehnologie bazată pe celule stem (fără celule stem vii) care permit organismului să încetinească procesul de îmbătrânire prin reînnoirea şi reîntinerirea pielii. Este o tehnologie exclusivă bazată pe celule stem. Acest sistem se numeşte “tehnologia cu celule stem adipoase”. Acestea sunt celulele stem vindecătoare despre care oamenii au auzit atât de mult. 

Află în câteva minute cum pot fi întinerite celulele

Avem un ser care practic permite corpului să se vindece singur şi are grijă de semnele şi liniile îmbătrânirii premature fără chirurgie. Gândeşte-te în felul următor, tehnologie de ultima generaţie fără să fie nevoie de cuţit. Vorbim de tehnologie, celulele stem (fără celule stem vii) care permit organismului să sfideze procesul de îmbătrânire prin reînnoirea pielii, reîntinerirea pielii şi în final, restaurarea pielii.

Dr. Nathan Newman a muncit ani de zile studiind proprietăţile grăsimii umane. A dezvoltat soluţii pentru a ajuta victimele ce au suferit arsuri şi a dezvoltat formule pentru a încetinii semnele îmbătrânirii premature, fiind un expert al “grăsimii”.

Pentru a înţelege cu adevărat cum funcţionează celulele stem adulte, gândeşte-te la ele ca la celule care comunică acţiunile vindecătoare către organismul nostru. Găseşti aceste celule în grăsimea care acoperă corpul nostru. Grăsimea noastră este prima linie în fata tăieturilor, vânătăilor, zgârieturilor, şi arsurilor.

Mesajul pe care aceste celule îl trimit unele celorlalte sunt semnalele care ne ajută să reconstruim noi vase sanguine, să producem mai multă elasticitate şi colagen.

Produsul nostru are peste 200 de factori de creştere, ceea ce face din el să fie un super ser care stabileşte un nou trend.

De fapt, Jeunesse, combina tehnologie de utima oră pentru a promova îmbătrânirea în mod tânăr de la nivel celular. Noi o numim Y.E.S – Youth Enhancement System (Sistem De Prelungire al Tinereţii)  

Corpurile noastre sunt desemnate pentru o formă şi funcţionare optimă. Problema este că le tratăm atât de neglijent, astfel încât în loc să lucreze la eficienţă maximă, ne chinuim şi petrecem majoritatea timpului la o treime din capacitatea noastră. Dacă totul funcţionează cum trebuie, obţinem mai multă putere şi rezistenţă pentru a merge mai departe, mai rapid şi cu mai puţin efort.

Urmăreşte materialele video din acest site 

Continuarea despre aceste produse le poţi găsi aici

Cum sunt extrase Celulele Stem Adulte.

Tehnologia Celule Stem Adulte este generaţia următoare de produse cosmetice şi linii de produse. Sunt multe produse pe piaţa în ziua de azi pe bază de celule stem… TOATE sunt bazate pe celule stem botanice (măr). Nu există nici un singur produs pe piaţa în ziua de azi pe bază de celule stem. Ţesutul adipos este de 1000 ori mai puternic decât sângele pentru aprovizionarea celulelor stem.

 • După proceduri cosmetice cu îndepărtarea grăsimii, extragem celule stem din ţesutul adipos.
 • Celulele stem sunt trimise unui laborator pentru analiza şi testă celulele pentru orice probleme, boli etc. Primim Certificate de Analiza pentru fiecare lot înainte să fie trimis la laboratorul nostru.
 • Celulele stem sunt puse într-un recipient, unde apoi adăugăm proteine şi nutrienţi . Acest mediu este de fapt un aliment pentru a provoca celulele stem să se multiplice şi să crească de mai multe ori.
 • Celulele stem au un limbaj prin care comunica. În procesul creşterii celulelor stem, 
 • Apoi extragem celulele vii după aproximativ 7-10 zile de creştere. NU există celule stem vii în produsele noastre, deoarece celulele stem nu pot supravieţui într un mediu cosmetic.
 • Apoi ducem la producătorul nostru unde este imediat depozitat la rece.
 • 85% din serul nostru regenerator este format din acest ingredient; cremă de zi hidratanta conţine 3%.

 

 O nouă oportunitate de afacere în România 

 helping-hands-166927_462x306Jeunesse reprezintă şi o oportunitate excelentă de afacere. 

Aşadar, acum ai văzut produsele noastre creatoare de trenduri, şi fie că doar doreşti să le testezi pentru folosinţă personală sau să le împărtăşeşti cu familia ta,  Nu-i aşa că are sens, că dacă pe tine te interesează produsele, să-i intereseze şi pe ceilalţi?

Ştiai că îngrijirea pielii are 23% din volumul de vânzări din piaţa frumuseţii în 2009? Femeile din generaţia baby boomers reprezintă cel mai mare segment care cumpără, ştiindu-le puterea de cumpărare, obiceiurile proactive de sănătate şi dedicarea pentru cercetarea produselor*. Şi peste 87% din consumatorii din America iau felurite suplimente alimentare **

Fiecare companie promite recompense financiare. Noi oferim recompense care sunt cu mult mai mult decât doar bani – acestea schimba înfăţişarea, remodelează scopuri şi vise, şi transformă modul în care oamenii experimenteaza viaţa.

Poţi participa în Planul de Recompensare Financiară Globală al Jeunesse, la orice nivel doreşti. Tu decizi dacă doreşti să-ţi creezi un venit part time prin vânzări cu amănuntul sau dacă vrei să-ţi construieşti o afacere full time. TU îţi controlezi destinul

Uite câteva întrebări pe care să le consideri.

 • Unde ţi-ar plăcea să te vezi?
 • Ce doreşti cu adevărat de la viaţa ta?
 • Ce te va duce acolo?
 • Gândeşte-te la ultimii cinci ani din viaţa ta. Ce va fi diferit în cinci ani de acum în colo?

Pentru a face parte din echipa, poti inscrie accesand link-ul de mai jos. 

http://www.mereutanar.jeunesseglobal.com/

 

happiness--257991_462x306Împreună cu Jeunesse, posibilităţile sunt nelimitate pentru că tu ai controlul.

Sunt multe detalii în acest plan şi poţi găsi toate informaţiile de care ai nevoie pe site. Acum îţi arătăm doar fundamentele, calea rapidă despre cum poţi porni şi cum poţi câştiga. Pentru a cunoaşte cu adevărat mai mult, te vei consulta cu sponsorul tău.

Sunt zece nivele de leadership. Cu cât ajungi mai sus cu atât câştigi mai mult. Şi cel mai bine, este că vei fi recunoscut la fiecare pas pe acest drum.

Prima ta decizie este dacă vrei să fi un Client, sau un Asociat, său şi mai bine un Distribuitor.   

Ca şi Consumator, poţi cumpăra produsele la retail şi te poţi bucura de rezultatele excelente.

Ca Asociat, poţi cumpăra produsele la preţ de engros şi eşti gata de afacere. (este ca şi cum ai deţine o franciză). Cine ştie, de cele mai multe ori când chiar îţi place ceva, nu te poţi abţine să nu recomanzi şi altora, aşa că de ce să nu fii plătit pentru asta? Cine nu şi-ar dori un venit extra în fiecare lună? Ce zici de fiecare săptămână?

Ţi se oferă oportunitatea de a înregistra clienţi din întreaga lume. 

Găseşti 3 tipuri de venit pe care le poţi primi în această afacere:

 

 • Venit linear, pe care îl acumulezi de la clienţii recomandaţi de tine,
 • Venit multiplicativ, prin recomandarea altor clienţi în afacere, şi
 • Venit rezidual, de la comenzile Partenerilor de afacere şi Clienţilor.

Îţi mulţumesc pentru timpul tău.

Cu prietenie,

Gigi FILIP

 

PS: Cele mai mari afaceri în lume se fac cu produse consumabile, iar noi promovăm industria cu cel mai mare rulaj de produse pentru sănătate şi frumuseţe.

PPS: Înainte de a te înscrie cu ajutorul linkului de mai jos, am rugămintea sa ne auzim la telefon pentru câteva detalii preţioase.

http://www.mereutanar.jeunesseglobal.com/

 

” Destinul nu are nimic de-a face cu norocul, ci cu alegerea personală “

Categories: ARTICOLE

 • RSS
 • Facebook
 • Twitter
 • Linkedin
 • Youtube