images (88)

 

Ar putea fi ceva la care să spui DA din prima?

Ar putea să te scoată ceva din rutină, declanşând energia şi strălucirea unei zile?

Ar putea exista o provocare atât de puternică încât să ocupe un loc principal în  activitatea ta?

                  

Iarna s-a aşternut şi o dată cu zăpadă s-a depus şi liniştea. Parcă totul a îngheţat sub auspiciile sezonului rece şi sărbătorilor aşteptate.

recuse o lună în care aproape nimic nu mergea cum trebuie. Atunci mi-am pus o întrebare: ce aş mai fi putut face şi nu am făcut?

Cu toată experienţa mea, nu ieşeam din impas, nu vedeam traseul corect prin labirintul întortochiate.

Într-o asemenea stare puţin dezorientată şi confuză, aşteptam. Aveam un sentiment că va apărea ceva de care să mă agăţ. Cu fiecare zi trecută, sentimentul era tot mai puternic, chiar obsesiv până la convingere. Într-o zi, o prietenă mi-a spus ceva despre un curs. Nu a ştiut detalii, nu şi-a mai amintit numele persoane dar asta m-a stârnit. Am citit ani buni materiale despre NLP, aşa că nu m-am lăsat entuziasmat pur şi simplu, deoarece nu se făcea conexiunea pe aşteptarea mea…de care ţi-am spus mai sus.

A doua zi, după ce subconştientul a procesat informaţiile, mi-am propus totuşi să explorez puţin. Aşa am ajuns pe site-ul lui Marius Simion – de care nu am auzit până atunci – şi m-am abonat la newslettere.

După încă vreo câteva zile, am primit un mail cu câteva referinţe despre un curs online MIBO – Mentorship Internet Business Online. După ce am citit şi am văzut o prezentare video, s-a produs acea conexiune cu aşteptările mele. Mi s-a confirmat foarte clar că asta era ce am aşteptat.

MIB 

Acest curs mi-a deschis un orizont nou către succes.

După toate studiile făcute, cunoştinţele asimilate şi experianta dobândită, nu am crezut că voi găsi în România, ceva cu un impact atât de puternic asupra mea, cum este MIBO. Îmi exprim bucuria că am luat o decizie înţeleaptă, înscriindu-mă la acest curs.

Sunt convins că multă vreme, romani de pretutindeni vor auzi despre noi şi mulţi dintre noi vom face parteneriate plăcute şi profitabile.

Înainte de a te înscrie, accesează acest link şi vizualizează filmuleţele cu mentorii cursului care îţi vor aduce informaţii utile cu privire la ceea ce înveţi la curs. Aşa cum vei vedea în prezentarea video, pe parcursul întregului curs, zilnic de luni până joi, vor fi testimoniale cu lecţii foarte importante şi informaţii extrem de utile spuse în cel mai practic mod pe care l-am întâlnit.

 

Dacă ţi-ar face plăcere să te ajut cu câteva jaloane, fiind zi de zi lângă tine pentru cooperare, înscrie-te astăzi.

Am ales de data asta să nu-ţi spun mai multe despre… opinia mea… referitor la acest curs.

Cele mai interesante si relevante păreri despre acest curs, ale unor colegi dragi mie,

le poti citi aici

 

P.S. Scrie-mi te rog părerea ta despre acest curs.

 

Cu drag,

GG FILIP

Categories: ARTICOLE

2 Responses so far.

  1. Ada says:

    Minunat articol.Se vede ca ai pus suflet la intocmirea lui.Felicitari Filip!


  • RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube