NLP   NLP-ul este arta şi ştiinţa excelenţei personale…o atitudine a minţii şi un mod de a fi în lume, ce nu poate fi transmis prin intermediul unei cărţi.

NLP-ul este practic.

NLP-ul este puternic, atunci când este experimentat pe viu…

NLP-ul este un mijloc de a studia felul în care excelează oamenii în orice domeniu şi de a-i învăţa aceste tipare şi pe alţii… Program tabara Grecia 26.08- 02.09.13

 

Acestea sunt doar câteva din concluziile la care au ajuns fondatorii NLP-ului, Richard Bandler şi John Grinder.

În urma experienţelor minunate pe care am le-am trăit cu toţii în taberele organizate de Echipa  Vreau NLP! România, am ajuns la concluzia că desfăşurarea taberei după un model aparte construit – pe module de schimbare legate inteligent între ele – determină transformări care se leagă ca într-o reţea pentru a construi cele mai bune rezultate.

Acum este vară, este cald şi vrem la mare !  Vrem în Grecia !

Dacă vrei şi tu, te putem lua cu noi… J

Dacă vii, te poţi bucura de workshopurile centrate pe împlinirea unui ,,vis suprem’’ / pe care il ai sau poate că doar ţi-ai fi dorit să visezi (fără să îndrăzneşti mai mult) … toată viaţa.

Noi te vom însoţi pe tot traseul – de la conştientizarea şi conturarea cu îndrăzneală şi curaj a acestui ,,vis suprem’’, la identificarea resurselor şi a circumstanţelor optime, de la depistarea convingerilor limitative la eliminarea lor şi a autosabotarii astfel încât, când vei reveni acasă, să ai toate instrumentele şi motivaţia necesară pentru a ajunge exact acolo unde îţi doreşti.

BONUS:   în toată această perioadă poţi participa la şedinţe de coaching oferite gratuit de către membrii Echipei Vreau NLP! România. Aceştia te vor ghida peste obstacolele din viaţa personală şi profesională. Vei fi fericit când vei descoperi cât de mult înseamnă să ai lângă tine o persoană care te poate orienta pentru a găsi răspunsurile potrivite.

 

Ai alături de tine  Echipa Vreau NLP! România:

Dr.Radu Sărăndan [Master Trainer ARONLP, EANLP, IANLP, NLP Master Coach]

Radu Varan [Master Trainer ARONLP, EANLP, NLP Master Coach]

Nicoleta Martenciuc[Master Practitoner ARONLP, EANLP] – Coordonatorul Centrului Vreau NLP ! Bucureşti

Emilia Petcovici –  [Master Practitoner ARONLP, EANLP] – Coordonatorul Centrului Vreau NLP ! Timişoara

Marius Cernea [Master Practitoner ARONLP, EANLP] – Coordonatorul Centrului Vreau NLP ! Oradea – entuziasmul este

una din calităţile lui cele mai puternice.

Ioana Picos – [NLP Practitioner ARONLP, EANLP, actritia co-fondator Catharsi Neuro-Lingvistic, spontaneitate, creativitate, pasiune]

Sever Sava –  [Master Practitoner ARONLP, EANLP] – psiholog, psihoterapeut

Lavinia Segărceanu –  [Master Practitoner ARONLP, EANLP]

Ani Sandache – [Master Practitoner ARONLP, EANLP]

 

26 august, plecarea spre GRECIA – 2 septembrie, plecarea spre ROMANIA

                               PROGRAMUL ZILNIC:

                               9:00 – Micul dejun

                             10:00 – 13:00 – WORKSHOP

                             13:00 – 17:00 – timp liber.

                             17:00 – 19:00 – FEEDBACK ŞI COACHING

                             19:00 – Cina

                             21:00 – Discuţii pe malul mării

 

ZIUA 1:   26 August – PLECAREA SPRE GRECIA

Locul și ora exactă se va comunica în timp util.

 

Programarea viitoruluiZIUA 2:   27 August – CAZAREA PARTICIPANŢILOR – PLAJĂ

19:00 – 21:00 – DESCHIDEREA OFICIALĂ A TABEREI

 

ZIUA 3 :    28 August – PROGRAMEAZĂ-ŢI VIITORUL

Unul din cele mai importante momente din viaţa ta este să-ţi programezi viitorul. Dacă vei ştii care sunt dorinţele, scopurile, obiectivele pe care doreşti să le îndeplineşti în viaţa, atunci vei şi găsi tot ce este necesar pentru a reuşi. În această tabără vom începe cu identificarea dorinţelor noastre şi apoi vom găsi cele mai bune şi mai eficiente tehnici şi exerciţii pentru ca, atunci când veţi începe primii paşi, să aveţi la îndemână toate resursele/tehnicile /motivaţia pentru a reuşi.

 

ZIUA 4 :   29 August – CONVINGERI ŞI VALORI – EŞTI CEEA CE CREZI CĂ EŞTI!

Ce crezi despre tine? Eşti puternic sau poţi fi influenţat uşor? În această zi vei afla şi vei schimba convingerile tale limitative care îţi direcţionează viaţa personală şi profesională.

- Ce sunt valorile?

- Ce sunt convingerile?

- Cum te pot limita sau susţine?

 

ZIUA 5 :   30 August – AUTO SABOTAREA SAU ,,CUM SĂ-ŢI BAŢI CUIE ÎN TALPĂ’’ J

Ai conştientizat vreodată câte din acţiunile tale te-au îndepărtat de ceea ce îţi doreşti? Câte din alegerile tale au fost potrivite şi câte te-au dus în direcţia greşită? A sosit momentul să rezolvi această problemă. Vei identifica momentul când a apărut această şi o vei înlocui cu o motivaţie electrizantă.

Imaginea corporalaZIUA 6 :   31 August – IMAGINEA CORPORALĂ – BUCURIE SAU NEMULŢUMIRE?

CATHARSIS NEURO-LINGVISTIC – cea mai recentă descoperire marca Vreau NLP! România.

Corpul şi mintea se influenţează reciproc. În acesta zi vei afla despre cine eşti tu şi care este imaginea ta corporală. Eşti mulţumit de modelul corporal pe care l-ai ales?

 

ZIUA 7 :  2 Septembrie –,, SUNT DE NEOPRIT!’’

Acestea sunt cuvintele unei colege după ce a sfârşit exerciţiul pe care îl veţi experimenta în această zi. În momentul în care eşti aliniat pe toate nivelele ființei tale, nu mai există consum de energie şi totul se orientează spre obţinerea rezultatelor dorite.

10.00 – 12.00 – FEEDBACK PE MALUL MARII

13.00 – plecarea spre Romania

 

O noua atitudineAșadar un cadru adecvat pentru învăţarea accelerată, pentru descoperiri şi pentru schimbări este această tabără la malul mării, unde briza şi liniştea, soarele şi nisipul, completează mediul cel mai propice pentru a ,,gusta’’ din tehnicile NLP.

După o săptămână în Grecia, te vei întoarce acasă schimbat. Nu doar culoarea pielii frumos bronzată ci şi atitudinea diferită va fi sesizată de către cei apropiaţi.  Conceptele rafinate de NLP vor pune o amprentă eleganta şi pe modul nostru de comunicare făcând-o mult mai eficientă. Învăţând să ne înţelegem mai bine pe noi înşine, ne vom dezvolta şi capacitatea de a-i înţelege mai bine pe ceilalţi. Vom reuşi, astfel, să relaţionăm mai bine cu oamenii din jurul nostru.

 

Preţul acestei sesiuni de NLP intensiv ce se desfăşoară pe durata a 7 zile este de 350 € / persoană, în cameră dublă și vor achita avansul de 100 € până în data de 30 mai 2013 în contul:

PFA Radu Sarandan Master Trainer

RO39 BTRL 0360 4202 U501 85XX   (EUR)

BANCA TRANSILVANIA SUCURSALA TIMISOARA

DIVIZIA PENTRU MEDICI

și confirmarea plății, scanată pe mail la adresa:  office@vreaunlp.ro

 

După această dată, preţul va fi 399 € / persoana / cameră dublă. Cei care vor dori să fie singuri în cameră, vor plăti o taxă suplimentară de 20 euro/zi.

Daca tu iti asiguri transportul pretul taberei este 300 euro[ cazare, demipensiune].

HotelMai multe detalii despre locul cazării pentru tabără, le găseşti aici sau da click pe imagine.

Consideră deplasarea în Grecia, cazarea cu demipensiune, timpul liber cu plaja şi cu toate beneficiile pe care le poate oferi Marea Egee şi Muntele Olimp, cea mai bună alegere pentru această vară. Vor mai fi şi alte surprize plăcute…

 

 

 

Persoane de contact :

Marius Cernea – 0756 617 959

Nicoleta Martenciuc – 0723 324 581

Emilia Petcovici – 0722 915 295

Această tabără poate fi începutul său continuarea unui proces, pentru a ajunge la excelenta, în orice domeniu al vieţii (afaceri, educaţie, dezvoltare personală, familie etc.)

 

Un timp frumos cu decizii înţelepte.

Cu drag,

Gigi FILIP

Categories: ARTICOLE

3 Responses so far.

 1. Mihaela-is says:

  Suna foarte bine! Bravo organizatorilor!

 2. Sever SAVA says:

  Bravo George! Te misti repede :-)
  Buna treaba ca ai anuntat si la tine pe site detaliile taberei Descover yourself!
  Imi pare bine ca ai mentionat in articolul tau faptul ca membrii echipei VreauNLP vor ghida participantii prin toate procesele de care au nevoie pentru a-si rezolva problemele si a-si optimiza strategiile. Vor dobandi resurse pe care unii dintre ei sunt probabil ca doar le intuiau ca le au dar nu aveau acel ceva pentru a si le manifesta la intregul lor potential.

  Numai bine Big G! :-)


 • RSS
 • Facebook
 • Twitter
 • Linkedin
 • Youtube